maandag 30 augustus 2010

Oproep!



Soms zit het gewoon een beetje tegen, een dag ofzo. Maar bij mij duurt het nu écht te lang!

De stoppen vlogen er door onbekende oorzaak uit, verwarmingsketel afgeslagen. Lullig als je daar ’s morgens vroeg achter komt als je net onder de douche wilt stappen.

Het regende de afgelopen weken pijpenstelen maar mijn ruitenwissers deden het niet. Door diezelfde regen ging het niet helemaal goed met het riool en dreven er drollen door de douche van mijn ouders. Die op dat moment in Kroatië zaten, grmbl.

Er lag een dode kat op de oprit. Toch wel een beetje zielig dus opgeruimd. Bleek hij nog warm te zijn!! Yakkes! (En ja, hij leefde echt niet meer, zijn hoofd lag er zo’n beetje af) Heel fijn wakker worden!

Op de dag van de kat vloog er ook een mini-mus keihard tegen het raam. En ik kon dat kleine beestje natuurlijk niet kreupel in het gras laten liggen… Opgepakt maar ja… en dan? Even opgewarmd en later weer terug gezet in de hoop dat zijn mama hem weer kwam helpen opstijgen…

Tom Tom gekocht maar die snapt er geen hol van. Moest dus weer terug.

Ruzie met T-Mobile omdat er ineens geld van mijn rekening word gehaald voor een abonnement dat ik helemaal niet heb.

En zo kan ik nog wel even door gaan. Dus hierbij een oproep aan alle dieren, elektrische apparaten, auto's en andere dingen: raak niet gewond, ga niet dood, brand geen zekeringen door, veroorzaak geen kortsluiting, doe gewoon wat je moet doen. Bij voorbaat dank!

zaterdag 14 augustus 2010

Jaloers?



Van vrienden een Mr. Jummy gekregen! Super! Kan ik eindelijk zelf van die vreemde foto's maken...
Muffel is een beetje jaloers zo te zien...

woensdag 11 augustus 2010

Shampoo

Vanmorgen was mijn bed wel erg lekker warm dus drie keer op snooze gedrukt. Daarna er toch maar uitgegaan mede door irritante kat die eten moet.
Slaapdronken zet ik daarna de douche aan. Paar seconden wachten, stap naar voren... Waaaaaaaah! KOUD!
Klaarwakker!

Nog maar even langer wachten dan...
Als snel kom ik er achter dat ik kan wachten tot ik een ons weeg, de ketel is waarschijnlijk afgeslagen. Kak!
Geen zin om spullen aan de kant te zetten, de trap uit te vouwen en de zolder op te kruipen. Lang leve mijn ouders die in de buurt wonen! Ik moet toch al de dieren voeren omdat ze op vakantie zijn, kan ik net zo goed gebruik maken van de douche.

Helaas stond er maar één fles shampoo: Nivea For Men. Ehm... ja, ok... ruikt ook lekker. Nu maar hopen dat niemand het merkt.

zondag 8 augustus 2010

Inception


Zin in een goede film? Ga dan naar Inception met Leonardo diCaprio!
Leo breekt in, in andermans dromen. Niet alleen komt hij hierdoor achter je grootste geheimen, ook kan hij er ideeën planten.
Niet heen gaan als je suffig bent of een slecht concentratie vermogen want het is allemaal toch redelijk ingewikkeld. Is hij wakker, is dit de realiteit of is dit een droom in een droom? Iets wat Leo zelf ook niet altijd helemaal uit elkaar kan houden...
En geen zin om op te letten? Dan zijn er nog genoeg achtervolgingen, vechtpartijen en explosies te zien!!

donderdag 5 augustus 2010

You are really lovely!

Zoals al eerder geschreven: vliegen is vreselijk (oorpijn!) maar de bestemming is het vaak toch wel waard. Niet alleen die oorpijn is vervelend, ook het wachten op je bagage bij de band is boring!!
Maar... daar heeft een slim iemand wat op gevonden! Deze traveltags voor aan je koffer!



Zodra jouw koffer de band op is geslingerd is er vast al wel een lefkikker die je naam even flink hard door de hal schreeuwt. Geen tijd te verliezen! Koffer opscharrelen en naar de douane. Misschien is de 'schreeuwer' wel echt een lekker ding!!

Te koop op Etsy.

woensdag 4 augustus 2010

Vergeet ik niet iets?


Niet handig:
Net als altijd toch nog even de telefoon oppakken terwijl je eigenlijk naar de w.c. moet. Daarna nog even naar het faxapparaat racen, dat ene printje bij je collega brengen, nog een keer de telefoon opnemen, gelijk maar even die offerte doormailen, ow? printer vastgelopen? ik kijk wel even, stickers? die liggen daar... En ondertussen ben ik het al weer vergeten maar... IK MOET NOG STEEDS PLASSEN.

Op het moment dat je besluit op te staan en richting het toilet te lopen, toch nog een keer telefoon en een collega die wat vraagt. Wat ging ik ook alweer doen?
Aah, plassen!

Ben je eindelijk daar en is je blaas zo ontzettend blij dat je eindelijk hebt geluisterd, kom je er achter dat je ingewikkelde kleding aan hebt getrokken! Lees: soort overall ding. Kak! Ooh nee, PIES!
Pfew, ging nog net goed!

dinsdag 3 augustus 2010

Uh-ooh


Ehm.. ik ben mijn agenda kwijt. Erg irritant...
Leuke dingen onthoud ik wel: vrijdag uit eten met die en die, zaterdag naar de film maar... wanneer moet ik nou naar die dokter?

Rond woensdag, geloof ik. Of....
Mmm en hoe laat dan?

Helemaal als zo'n afspraak eeuwen geleden al is gemaakt blijft het niet echt lekker hangen. Ik hoor je zeggen: waar heb je hem voor het laatst gebruikt dan?
Geen idee!
En als ik terug ga in mijn geheugen zie ik hem op meerdere plekken maar op al die plekken ligt hij nu niet!

Zul je zien dat ik hem vind op het moment dat ik eigenlijk in de wachtkamer had moeten zitten...

Typisch gevalletje: KAK!

maandag 2 augustus 2010

Geniaal!



Een typemachine als toetsenbord!! Ik zeg: Geniaal!
Het ding is zo aangepast dat hij alle aanslagen herkend en zelfs tekens e.d. kan typen. En voor Enter schuif je net als vroeger de bovenste balk opzij.

Helaas wel een beetje duur...